Music if my life.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Real Rpg.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Find me in Wonderland.

2 participanți

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 3]

1Find me in Wonderland. Empty Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 3:16 am

Charlotte.

Charlotte.

Termină un desen şi se ridică de la birou, mergând spre fereastră. Ploua de mai bine de două ore şi nu se vedea niciun semn că ploaia s-ar putea opri. Oftă scurt, trecându-şi mâna prin părul lung. Totul era prea monoton, prea lipsit de viaţă în jurul ei, iar asta îi dădea o stare de discomfort.

2Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 3:38 am

Dexy

Dexy

Alerga obosit pe holuri, ud fleașcă și fericit. A trântit ușa colegei sale și a privit-o.
Charlotte! a țipat și s-a dus lângă ea. Mai știi contractul ăla, de care ne spune că o se mai gândească:? a întrebat-o zâmbind larg.

3Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 3:42 am

Charlotte.

Charlotte.

Se sperie ce-i drept, neaşteptându-se la asta. Îşi duse mâna în dreptul inimii, întorcându-se spre el.
Tu vrei să mă omori? întrebă oftând. Dap, ce-i cu el? adăugă mai apoi.

4Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 3:54 am

Dexy

Dexy

Te-oi omorî, da nu acum... Deci, au zis că ni l-au aprobat. a spus fericit și și-a pus mâinile pe umerii ei, scuturând-o puțin. E mareeea noastră șansă. a spus copilăros și a privit-o fericit.

5Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 4:17 am

Charlotte.

Charlotte.

Aşa hă? Las' că te ţin eu minte. Nu te mai iubesc, spuse şi îi scoase limba îmbufnată, apoi zâmbi când auzi ce îi spusese băiatul în continuare.

6Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 4:25 am

Dexy

Dexy

Ei nu mă mai iubești..nu ai cum, sunt prea cute. a spus și și-a apropiat chipul de ei, prefăcându-se că vrea s-o sărute, dar s-a retras repede.
Ai terminat cântecul ăla?
a întrebat uitându-se în jur.

7Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 4:29 am

Charlotte.

Charlotte.

Ete na, vrei să vezi? întrebă şi îi întoarse spatele. Aha, uite-l pe pat, adăugă şi se aşeză pe pervaz.

8Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 4:33 am

Dexy

Dexy

Ești rea. a spus și a luat cântecul de pe pat. S-a uitat și a dat din cap mulțumit. Și, cum sună? a întrebat-o și a citit versurile, așa pe sărite.

9Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 4:43 am

Charlotte.

Charlotte.

Şi-mi stă bine, spuse privind cerul negru ce încă vărsa lacrimi. Îşi puse un picior peste celălalt. Vrei să-l cânt acum? întrebă.

10Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 5:01 am

Dexy

Dexy

Normal. Te rooog... a spus și s-a trântit în pat. Dacă nu ești lea de tot. a adăugat copilăros și s-a întors pe o parte.

11Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 5:04 am

Charlotte.

Charlotte.

Îşi dădu ochii peste cap privindu-l, apoi începu să cânte.

12Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 6:11 am

Dexy

Dexy

Asculta atent încercând să memoreze melodia. S-a uitat din nou pe versuri și a zâmbit.

13Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 6:12 am

Charlotte.

Charlotte.

Îşi strânse picioarele lângă piept după ce termină, lăsându-şi capul pe genunchi. Îl privi.

14Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 6:21 am

Dexy

Dexy

Bravo. Meriți un os. a spus râzând și s-a ridicat. I-a zâmbit și a privit afară.
Vreau la cinema!

15Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 6:22 am

Charlotte.

Charlotte.

Eşti aşa un nesuferit, spuse strâmbându-se la el. Du-te, cine nu te lasă? întrebă şi nu îl mai privi.

16Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 6:28 am

Dexy

Dexy

Păi vreau la cinema cu tine, nu singur. a spus copilăros și s-a dus lângă ea. Please? a adăugat luând-o de mână.

17Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 6:33 am

Charlotte.

Charlotte.

Îşi întoarse privirea spre el, clipind de câteva ori.
Fie, spuse calmă.

18Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 7:03 am

Dexy

Dexy

Ok. Vreau să privesc...Residen Evil. a spus copilăros, privind-o cu niște ochi de cățeluș.

19Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 7:04 am

Charlotte.

Charlotte.

Cum doreşti, spuse dând din umeri şi se ridică.

20Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 7:06 am

Dexy

Dexy

A iești din camera fetei alegând încântat.
Hai, că rămâi in urmă!

21Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 7:08 am

Charlotte.

Charlotte.

Ieşi după el, închizând uşa în urma ei.

22Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 7:18 am

Dexy

Dexy

S-a oprit și s-a întors cu fața la ea. Parcă era un copil cu dădacă.
Charlotte, hai să cântăm!

23Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 7:19 am

Charlotte.

Charlotte.

Ce vrei să cântăm? întrebă ajungând lângă el.

24Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 10:41 am

Dexy

Dexy

Hm... ai auzit de melodia aia în spaniolă Diras Que Estoy Loco de Miguel Angel Munoz ? a întrebat zâmbindu-i larg și copilăros.

25Find me in Wonderland. Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 10:49 am

Charlotte.

Charlotte.

Dap, spuse şi zâmbi uşor.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 3]

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum