Music if my life.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Real Rpg.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Find me in Wonderland.

2 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 3]

51Find me in Wonderland. - Pagina 3 Empty Re: Find me in Wonderland. Dum Mai 22, 2011 9:18 am

Charlotte.

Charlotte.

Cam aşa, spuse chicotind uşor.

52Find me in Wonderland. - Pagina 3 Empty Re: Find me in Wonderland. Dum Mai 22, 2011 9:20 am

Dexy

Dexy

Atunci..c'mon.. a spus și i-a zâmbit. I-a deshcis ușa taxiului și i-a făcut semn să intre.

53Find me in Wonderland. - Pagina 3 Empty Re: Find me in Wonderland. Dum Mai 22, 2011 9:22 am

Charlotte.

Charlotte.

A intrat în maşină, jucându-se cu pandantivul de la gât.

54Find me in Wonderland. - Pagina 3 Empty Re: Find me in Wonderland. Lun Mai 23, 2011 7:08 am

Dexy

Dexy

A intrat și el lângă ea și i-a cerut șoferului să-i ducă la cinematograful din centru.

55Find me in Wonderland. - Pagina 3 Empty Re: Find me in Wonderland. Lun Mai 23, 2011 7:10 am

Charlotte.

Charlotte.

Îşi trecu lent mâna prin păr, dându drumul micuţei cruciuliţe ce o pzrta la gât. Acesta căzu încet, aşezându-se perfect între curbura sânilor.

56Find me in Wonderland. - Pagina 3 Empty Re: Find me in Wonderland. Lun Mai 23, 2011 7:16 am

Dexy

Dexy

Hei, de unde ai aia? a intrebat copilaros aratand cu degetul lantisorul fetei pentru ca nu-l mai vazuse inainte.

57Find me in Wonderland. - Pagina 3 Empty Re: Find me in Wonderland. Lun Mai 23, 2011 7:18 am

Charlotte.

Charlotte.

Mi-am cumpărat-o zilele trecute, spuse şi îl privi zâmbind.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum