Music if my life.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Real Rpg.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Find me in Wonderland.

2 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 3]

26Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 10:52 am

Dexy

Dexy

Pe-aia vleau să o cântăm! a spus entuziasmat și a început să cânte. Cânta și se prostea. Câteodată se întreba dacă nu cumva i-=au schimbat ăia data de pe buletin și are zece ani.

27Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 10:54 am

Charlotte.

Charlotte.

Chicoti uşor, uitând faptul că era supărată pe el.

28Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 11:02 am

Dexy

Dexy

A făcut o mică pauză și s-a uitat la ea.
Nu te uita după muște, iubire, cântă! a spus inocent și a reluat cântecul.

29Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 11:04 am

Charlotte.

Charlotte.

Îi scoase limba şi începu să cânte. Se sprijini uşor de umerii lui, chicotind.

30Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 11:41 am

Dexy

Dexy

S-a oprit brusc, și a privit-o pe fată.
Charlie, știi să săruți? a întrebat-o aducându-și aminte din senin de faptul că el nu a sărutat niciodată pe cineva.

31Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 11:46 am

Charlotte.

Charlotte.

Se lovi uşor de el, când acesta se opri brunsc, apoi îl privi mirată.
Mda, presupun, spuse ducându-şi o mână la ceafă.

32Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 11:51 am

Dexy

Dexy

Și poți să mă înveți? a întrebat privind-o ca pe un zeu, zâmbind larg.

33Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Vin Mai 20, 2011 11:52 am

Charlotte.

Charlotte.

Cum să te învăţ? întrebă uimită şi clipi de câteva ori când îi observă privirea.

34Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Sam Mai 21, 2011 12:11 pm

Dexy

Dexy

Ei cum... să mă săruți... Poate nu știi, dar nu am mai sărutat pe nimeni. a spus timid, roșind. Și-a întors capul ca un copil și a privit tavanul.
Eh..numai uită.... dacă nu vrei, găsesc pe altcineva.

35Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Sam Mai 21, 2011 12:15 pm

Charlotte.

Charlotte.

Zâmbi uşor şi se apropie de el. Îi întoarse capul spre ea scoţându-i limba.
Te învăţ, că doar m-ai rugat frumos, spuse chicotind.

36Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Sam Mai 21, 2011 12:21 pm

Dexy

Dexy

Arigatoo, onee-chan. i-a zâmbit larg și și-a pus mâinile pe umerii ei.

37Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Sam Mai 21, 2011 12:25 pm

Charlotte.

Charlotte.

Parcă aş fi sorta mai mare. Incest, ce naiba, spuse râzând privindu-l în ochi. Era cu un cap mai înalt ca ea.

38Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Sam Mai 21, 2011 12:27 pm

Dexy

Dexy

Ei și? Îmi plac relațiile interzise . i-a spus zâmbind.
Hm..parcă am fi Rita și Otani... spuse gândindu-se la ce mai văzuse pe la televizor. Numai că e invers.

39Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Sam Mai 21, 2011 12:36 pm

Charlotte.

Charlotte.

Îşi puse braţele după gâtul lui, chicotind uşor.

40Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Sam Mai 21, 2011 12:39 pm

Dexy

Dexy

Da.. și acum, ne sărutăm sau ce? a întrebat nerăbdător și neliniștit.

41Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Sam Mai 21, 2011 12:41 pm

Charlotte.

Charlotte.

Dacă vrei tu, spuse chicotind, şi ăşi lipi uşor buzele de ale lui.

42Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Sam Mai 21, 2011 12:42 pm

Dexy

Dexy

Și-a închis ochii și a tras-o mai aproape instinctiv. O roșit pentru că nu știa ce să facă.

43Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Sam Mai 21, 2011 12:48 pm

Charlotte.

Charlotte.

Se simţi lipită de el şi roşi uşor. Îşi trecu uşor limba peste buzele lui.

44Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Sam Mai 21, 2011 1:22 pm

Dexy

Dexy

A făcut la fel apoi și-a strecurat limba printre buzele sale întredeschise, fără să stie exact ce face... era parcă de la sine.

45Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Sam Mai 21, 2011 1:25 pm

Charlotte.

Charlotte.

Îi căută limba cu a ei, rezemându-se de peretele din spatele ei. Îl trase uşor după ea.

46Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Dum Mai 22, 2011 9:07 am

Dexy

Dexy

A mers după ea și și-a strecurat mâinile în tricoul ei însă s-a retras aducându-și aminte că era vorba doar despre un sărut.

47Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Dum Mai 22, 2011 9:09 am

Charlotte.

Charlotte.

Tresări când îi simţi mâinile sub tricou.

48Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Dum Mai 22, 2011 9:12 am

Dexy

Dexy

S-a oprit și a luat o gură mare de aer. a privit-o și a zâmbit.
Nebunatico! a cpus și și-a pus un deget pe nasul ei.

49Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Dum Mai 22, 2011 9:14 am

Charlotte.

Charlotte.

Îl privi, fiind uşor roşie la faţă, apoi îi scoase limba când îl auzi.

50Find me in Wonderland. - Pagina 2 Empty Re: Find me in Wonderland. Dum Mai 22, 2011 9:16 am

Dexy

Dexy

Ăăă.. vino! i-a spus, a luat-o de mână și a ieșit afară, a oprit un taxi și a privit-o.
Parcă trebuia să vedem un film, nu?

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum